Metode de plata

Poti cumpara produsele de pe motorevolution.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

1. Ramburs, numerar la livrare

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului in momentul livrarii acestora la adresa specificata la finalizarea comenzii.

2. Plata cu Cardul

Poti plati cu cardul tau Visa sau Mastercard in siguranta prin serviciul Revolut Pay fara a detine un cont la Revolut.

Revolut Pay este un serviciu care iti permite sa platesti si sa salvezi, optional, detaliile cardului pentru a face cumparaturi mai usor in viitor.

3. Plata cu Revolut

Poti plati cu contul Revolut in siguranta prin scanarea in aplicatia Revolut a codului generat dupa apasarea butonului Revolut Pay, fara a fi nevoit sa completezi detaliile cardului.

Gasesti informatii suplimentare despre Revolt Pay aici

4. Achiziționează-ți produsul preferat în rate

Acum, îți poți achiziționa produsul preferat online sau în persoană în magazinul nostru în rate avantajoase! Explorează opțiunile noastre flexibile de finanțare prin Star BT, TBI, și BT Direct, și alege soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.


Star BT

Cu Star BT, beneficiezi de posibilitatea de a achiziționa produsele dorite în până la 18 rate fără dobândă în peste 20,000 de magazine partenere. Simplu și convenabil, trebuie doar să menționezi comerciantului că dorești să plătești în rate cu cardul Star la POS-ul BT. Pe lângă achizițiile în rate, fiecare plată integrală îți aduce puncte STAR, pe care le poți folosi pentru achiziții viitoare​ (Star-Card).


TBI Bank

TBI Bank îți oferă soluții de finanțare flexibile, permițându-ți să achiziționezi produsele preferate în rate lunare accesibile. Poți alege între un plan de scurtă durată, cu 4 rate fără costuri suplimentare, sau un plan pe termen lung, de până la 60 de rate cu dobânzi avantajoase. Procesul este complet digital și accesibil 24/7, oferindu-ți o experiență de finanțare simplă și rapidă, indiferent de locația ta​ (TBI Bank)​.


BT Direct

BT Direct face posibilă achiziționarea produselor în rate printr-un proces simplu și rapid. Cu opțiuni de finanțare flexibile și rate avantajoase, poți să îți gestionezi mai bine bugetul fără a face compromisuri asupra produselor dorite. Aplică online sau în magazin și profită de condițiile avantajoase oferite de BT Direct. Acest serviciu te ajută să plătești în rate fără efort, oferindu-ți control total asupra finanțelor tale.


Indiferent de metoda aleasă, achiziționarea în rate îți oferă libertatea de a te bucura de produsele preferate fără griji financiare imediate. Alege opțiunea care ți se potrivește cel mai bine și începe să te bucuri de achizițiile tale acum!