Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Cheltuielile de returnare sunt suportate in intregime de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate :

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 zile de la data informarii Motorevolution Services One de catre Consumator asupra deciziei sale de returnare a produselor. Motorevolution Services One va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat. De asemenea Motorevolution Services One va putea refuza rambusarea contravalorii produsului daca produsul nu este ELIGIBIL pentru retur, respectiv daca produsul nu este in aceeasi stare in care a fost livrat, conform cerintelor de mai sus. 

Produs eligibil spre retur.

Consumatorul va trimite pe cheluiala proprie produsul care doreste sa-l returneze spre Motorevolution Services One, str. Ady Endre Nr. 31 
Oradea, Jud. Bihor . Produsul expediat de catre consumator va fi preluat de catre operatorii Motorevolution Services One si in prealabil verificat daca este ELIGIBIL sau NEELIGIBIL pentru retur. Produsul trimis spre retur trebuie sa nu prezinte zgarieturi, pete, deteriorari, accesorii lipsa, modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. De asemenea produsul trebuie sa fie expediat de catre consumator in ambalajul original alaturi de certificatul de garantie si factura sau copia dupa factura. In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite produsul NU VA FI ELIGIBIL spre RETUR iar Motorevolution Services One va informa consumatorul si in prealabil va refuza rambusarea contravalorii produsului, produsul fiind reexpediat inapoi spre consumator, consumatorul suportand in intregime cheltuielile de transport a produsului. In cazuri exceptionale in care produsul este declarat de catre Motorevolution Services One pentru retur consumatorul va fi informat cu privire la posibilitatea rambursarii unui anumit procent din contravaloarea produsului in cazul in care consumatorul este de acord.