Accesorii și piese de schimb Xiaomi M 365

În ultimul timp, tot mai multă lume și-a achiziționat trotinete electrice Xiaomi datorită prețului accesibil pentru ceea ce acestea oferă, cât și pentru simplul fapt că sunt disponibile chiar și în lanțurile mari de magazine.

Problema apare atunci când ai nevoie de piese de schimb. Așa că am decis să venim în ajutorul tău și să îți dăm câteva informații.
 

Dacă până mai ieri era un chin să găsești plăcuțe de frână de calitate, acum sunt la 2 pași distanță de tine și trebuie să știi că le avem atât pentru M365, cât și pentru M365 Pro.

De cele mai multe ori, copiile Xiaomi au niște anvelope și camere așa de proaste încât nu apuci să faci mulți km, iar dacă nu ești atent, la orice denivelare poți să faci pană, așa că  noi aducem pentru tine cele mai bune anvelope de pe piață.

Așa cum majoritatea ne protejăm telefoanele mobile cu folii de protecție și huse, trotinetele Xiaomi se pot proteja în zona display-ului cu o husă dedicată pentru ele. Astfel dacă îți cade trotineta, poți sta liniștit că nu ți se mai sparge sticla de deasupra display-ului sau nu îți mai intră apă în interior dacă ai avut intervenții la el.

Toate aceste piese dacă ți le dorești ne poți contacta, iar noi le putem procura pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *